Videoregistraties

We maken videoproducties voor evenementen, conferenties, presentaties, festivals, shows en wat je maar kan verzinnen.
Neem contact op

Waarom videoregistratie?

Als je een bijzonder evenement organiseert, is het minstens zo waardevol dit vast te leggen. Ons team filmt vanuit meerdere hoeken de dag en kan deze beelden achteraf bewerken tot een volledige film van begin tot eind. 

Achteraf kun je deze beelden gebruiken zodat iedereen de gehele dag terug kan zien, ook wanneer zij niet zelf aanwezig waren bij het evenement.

Hoe we te werk gaan

Om een videoproductie succesvol neer te zetten faciliteren we alles wat erbij komt kijken om zo de gehele technische uitdaging uit handen te nemen.

Camera's
We gebruiken altijd minimaal drie camera's zodat we het evenement goed vast kunnen leggen. Afhankelijk van je wensen kunnen we camera's bemannen of zelfs mobiel maken voor dynamische beelden.

Licht
We nemen altijd verlichting mee om ervoor te zorgen dat de presentatoren goed te zien zijn.

Audio
We zorgen ervoor dat iedere spreker goed te horen is met (draadloze) microfoons. Ook kunnen we bands goed opnemen of een DJ set aansluiten. Mocht de opname plaatsvinden op een locatie waar reeds audio-apparatuur aanwezig is (zoals in een theater) dan kunnen we deze aansluiten zodat het direct hoorbaar is in de uitzending.

Verspreiding van de beelden
Achteraf ontwikkelen we een webpagina waar de video te zien is. We kunnen ook helpen met het plaatsen van de video op bijvoorbeeld een Facebook of YouTube pagina.

We helpen je graag!

Elk project is uniek, zeker die van jou. Stuur ons een bericht, dan denken we vrijblijvend met je mee en vertellen we je graag wat we kunnen doen.
Neem contact op
envelopecrossmenu