Podcasts

Ons team produceert professionele podcasts op externe locaties. Achteraf gaan we aan de slag om de podcast haarfijn te bewerken zodat deze binnen no time online te luisteren is!
Neem contact op

Waarom een podcast?

Podcasts zijn weer populair. Het aanbieden van audio-only content is erg prettig voor luisteraars. Dit kan gemakkelijk aangezet worden als iemand onderweg is of tijdens andere activiteiten. Daarnaast is het ook een fijne en laagdrempelige manier om verhalen te delen.

Hoe we te werk gaan

We hebben een mobiele podcast-studio die we mee kunnen nemen naar elke locatie in Nederland. Onze technici zullen voorafgaand aan de podcast met je door de uitzending heenlopen en begeleiden tijdens de opname.

Je hoeft je geen zorgen te maken over foutjes of pauzes, achteraf gaan we aan de slag om de podcast haarfijn te bewerken. We kunnen ook stukken weglaten of zelfs de volgorde van onderwerpen in het gesprek aanpassen. Daarnaast voegen we ook muziek-elementen toe voor bijvoorbeeld een intro.
Als je zelf ervaren bent met het publiceren van podcasts ontvang je van ons de directe opname, maar we kunnen je ook helpen met de verspreiding op alle populaire kanalen waaronder Spotify en Apple Podcasts.

We helpen je graag!

Elk project is uniek, zeker die van jou. Stuur ons een bericht, dan denken we vrijblijvend met je mee en vertellen we je graag wat we kunnen doen.
Neem contact op
envelopecrossmenu