Aftermovies

Ons team is gespecialiseerd in videoproductie zodat we een evenement letterlijk onvergetelijk kunnen maken; met een aftermovie kun je later altijd terugkijken.
Neem contact op

Waarom een aftermovie?

Een mooi evenement verdient een aftermovie. Achteraf is het natuurlijk prettig om nog een keer terug te kunnen kijken naar een impressie van een bijzondere dag. 

Natuurlijk is dit ook een leuk aandenken voor alle deelnemers van het evenement. Daarnaast kan een aftermovie een krachtige marketingmiddel zijn voor opeenvolgende edities.

Hoe we te werk gaan

Voordat we gaan filmen, maken we altijd een plan. Wat willen we vastleggen? Hoe kunnen we dit mooi presenteren? Zijn er specifieke elementen die op beeld moeten komen?
Afhankelijk van het project komen we met één of meerdere cameramannen naar je locatie en zullen we gedurende de dag aanwezig zijn om te filmen.

Achteraf gaat ons team aan de slag om al het beeldmateriaal te bewerken tot een flitsende video in combinatie met muziek en media-elementen.

We helpen je graag!

Elk project is uniek, zeker die van jou. Stuur ons een bericht, dan denken we vrijblijvend met je mee en vertellen we je graag wat we kunnen doen.
Neem contact op
envelopecrossmenu