Neem contact op

Elk project is uniek, zeker die van jou. Stuur ons een bericht, dan denken we vrijblijvend met je mee en vertellen we je graag wat we kunnen doen.


  Veelgestelde vragen (FAQ)

  Kunnen jullie ook helpen met bewerken?
  Zeker! Ons team is ervaren met zowel audio als video bewerking.
  Hebben jullie een opnamelocatie/studio?
  Op dit moment niet. We komen voor het project graag langs op locatie. Al onze techniek is zo ingericht dat we het mobiel kunnen gebruiken.
  Hoeveel kost een project?
  Begrijpelijk dat je wil weten hoeveel een project kost, maar elk project is uniek. Als je ons een bericht stuurt stellen we vrijblijvend een passende offerte op.
  Bieden jullie ook goedkope livestreams?
  We proberen elk BlauwHelder project betaalbaar aan te bieden. Echter produceren we wegens hoge vraag ook simpele, maar professionele livestreams via onze zusteronderneming budget.live.

  Bezoek de website voor meer informatie.
  Hoe gaan jullie te werk?
  We horen graag wat je wensen zijn voor een project en denken dan mee over de mogelijkheden. Zodra je akkoord bent met ons voorstel gaat ons team aan de slag om het zowel technisch als creatief uit te werken. Hiervan ontvang je altijd een uitgeschreven plan. Op de dag van de productie komen we ruim op tijd naar de locatie om de techniek te installeren en nog tijd over te laten voor eventuele repetitie. Achteraf ontvang je altijd alle opnames!
  Zijn er technische vereisten op onze locatie?
  Nee! Het helpt wel vaak als er stroom en internet aanwezig is, maar ook zonder kunnen we te werk.
  envelopecrossmenuchevron-down